Online aankopen

De service die U gewend bent van Van Driel Schoenen geldt ook voor online aankopen. Van Driel Schoenen biedt de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling, of een deel hier van, te ruilen of te retourneren in de winkel (gratis in Dordrecht)  bij ons kan u een retourlabel aanvragen middels het formulier op deze pagina. U betaalt niets voor de retourzending van uw aankoop. Het pakket kunt u afleveren bij een DHL punt. Het retourlabel vind u in de bijlage van de E-mail die u van ons ontvangt.

Voor beide manieren geldt dat de te retourneren schoenen ongebruikt en onbeschadigd zijn (geen gebruikerssporen), de schoenen mogen natuurlijk wel gepast zijn. De verpakking dient in een zo oorspronkelijk mogelijke staat te zijn. Tevens moet je in het bezit zijn van het aankoopbewijs, dan wel een kopiebon of duidelijk bankafschrift en een ingevuld retour formulier. Bij de retourzending ligt het risico van eventueel tijdens het transport ontstane schade of het verdwijnen van de retourzending bij de klant. Aangeraden wordt daarom het verzendbewijs altijd goed te bewaren om te kunnen aantonen dat de schoenen zijn geretourneerd in geval een retourzending mocht verdwijnen.

Retourneren per post

Retour sturen per post is alleen mogelijk voor online aankopen. Volg de stappen op het formulier en vul het zoveel mogelijk in.
De retourzending dient bij voorkeur te worden verpakt in de originele doos waarin de zending is ontvangen, zodat de schoenendoos en artikelen niet worden beschadigd. Gebruik het voorgedrukte adreslabel dat op het retour formulier staat

Van Driel Schoenen
Voorstraat 374
3311CX Dordrecht

Lever het pakket in bij een DHL afgiftepunt bij u in de buurt. Vind het dichtstbijzijnde postkantoor of afgiftepunt.

Wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen zal Van Driel Schoenen deze beoordelen en verwerken. Als een artikel zichtbaar is gebruikt, kan Van Driel Schoenen het artikel niet retour nemen. Als je de bestelling of een gedeelte hiervan wilt retourneren dan streeft Van Driel Schoenen ernaar het verschuldigde bedrag binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourorder terug te storten. Wanneer het bedrag op uw rekening staat is afhankelijk van de betaalmethode en bank die je gebruikt hebt.

Indien het product of de originele verpakking van het product zijn beschadigd behoudt Van Driel Schoenen zich het recht voor een redelijke schadevergoeding in te houden van het terug te betalen bedrag, dan wel dit in rekening te brengen.
Retourzendingen uit België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg zijn voor eigen rekening.

Let op: schoenen die in een winkel zijn gekocht kunnen niet worden geruild of geretourneerd via de post maar uitsluitend via de winkel.

0