Familiebedrijf

Sinds 1946 staat ons mooie familiebedrijf op de Voorstraat in Dordrecht. Al drie generaties lang bieden wij klantgerichte service op hoog niveau. Met een gezellig team helpen wij u graag en dat doen wij met enorm veel enthousiasme en passie.

Kwaliteit, comfort en pasvorm staan bovenaan. Daarom zijn er verschillende wijdte- en breedtematen altijd op voorraad. Een ruime keuze en een uitgebreide collectie is in onze winkel te vinden. De collectie is klassiek tot modern.

Er is ook een ruime keuze in schoenen, sandalen, slippers, korte en lange laarzen die geschikt zijn om eigen steunzolen in te dragen. De fabrikanten blijven constant vernieuwen en verjongen met de collectie, zodat een goed passende schoen er niet perse ‘oud’ uit hoeft te zien.

Serviceniveau

In onze winkel wordt altijd gezocht naar een perfecte pasvorm voor uw voet. Bij kinderen meten we altijd de voetjes even op in verband met de groeiruimte.

Onze winkel is gemakkelijk te bereiken. Er zijn twee overdekte parkeergarages in de buurt en de aanlegplaats van de waterbus is op loopafstand. Voor mensen die wat moeilijker ter been zijn is er een mogelijkheid om vóór 11.00 met de auto voor de winkel te komen.

Wij hebben ook een prachtige webshop waar de gehele collectie te bekijken en uiteraard ook te koop is!

Wij hopen u graag te ontmoeten in onze winkel of online. Tot ziens!

0